Någon som sett 7 dåliga förlorare?

Hallå kära läsare. Känner ni våren i luften? Jag gör det iallafall och när jag satt ute häromdagen för att njuta av den sköna vårsolen så upptäckte jag videon 7 dåliga förlorare, och oj vad jag skrattade! Hela videon handlar om olika klipp från svensk tv på 90 talet (främst talkshows och tävlingsprogram) där folk som fått dåliga vinster eller helt enkelt inte kan komma över att någon annan vann före dom.

Den bästa är 2an, en kvinna som åkt ända från Linköping och vinner badsalt och en handduk, och blir så himla besviken att hon anklagar allt från att ”publiken surrar” och ”orkestern spelar”, programledaren berättar att det har med hela tävlingsmomentet att göra men det struntar hon i! Skrattade så himla mycket att jag nästan trillade av stolen.

Jag googlade lite på alla tv-klipp för att se om det är sant eller inte, och det verkar som att de flesta säger att det inte är sant eftersom det är någon premieobligations-reklam som använde sig av dessa klipp för att visa att man inte förlorar på att investera sin pension/aktier och att de flesta som investerar i dem får någon form av avkastning/vinst tillbaka.

Reklamen är helt brilliant, men jag har gjort ännu mer research och det verkar faktiskt som att vissa av reklamerna är på riktigt, ett exempel är lilla sportspegeln-klippet där studion faktiskt såg ut så, och programledarna är de riktiga programledarna. De som står bakom reklamklippen har varken bekräftat eller dementerat uppgifterna, men se hela klippet nedan och kommentera gärna om ni tror att 7 dåliga förlorare är sant eller falskt!

xoxo / <3