Semestern + förlovning runt hörnet

Hallå alla pussgurkor! Har inte uppdaterat här på ett tag men tänkte att det är dags kanske, så vad har jag hållt hus senaste veckorna? Tro det eller inte, men jag har gått och skaffat en supersnygg sambo och vi har förlovat oss! Därför har jag varit lite offline. Förutom förlovningen som skedde på ön Malta så har kanske inte så mkt hänt, har varit totalt uppslukad av hela förlovningen och allt vad det innebär vilket har lett till en total offline-period för bloggandet.

Semestern väntar runt hörnet och vad passar inte bättre då än att uppdatera er om den bästa sminkprodukten på marknaden idag? Spana in Lancome alla lyxsminkprodukter som såklart går att beställa hem utan krångel. Gillar att tipsa om såväl svenska som amerikanska webbplatser, men absolut ingenting från China då jag inte stödjer deras beteende när det kommer till att testa smink på djur. Jag älskar djur, och hatar sminktest på djur, och eftersom både Sverige och USA håller sig endast till icke-djur testade sminkprodukter så är det dessa jag tänker rekommendera. Lancomes vattenfasta mascara är bland det bästa jag skådat, så vill verkligen tipsa er om denna unika produkt som passar både kropp och själ.

Men antar ni är nyfikna på min nya pojkvän? Det ska ni få veta snart… fortsätt och läsa så återkommer jag med uppdatering när ni minst anar.

PUSS <3