Project Runway – Season finale (New York fashion week)

WOW! Årets säsong av Project Runway måste ju vara en av de bästa någonsin, det var riktigt länge sen jag såg en så intressant säsong! Och det är inte modet jag är helt fashinerad över, det är modellerna och framförallt – designerserna själva! Älskar varenda en av dom och blev sååå himla ledsen när Marco åkte ut redan avsnitt 10 – men Tim är grym och tog han tillbaka! Tyvärr åkte han ut igen avsnitt 13 men det är lugnt, man såg hur han blev segare och segare.

Ikväll är finalen på TV Muse (dom släpper alla avsnitt typ 1 timme efter att dom sänds på TV i USA (se länk här) och jag kan knappt vänta! De har varit så himla snygga kläder och är man smart så kan man klicka hem dom på Project Runways hemsida eller personen som designat dom ifråga. Love it!

Och vem älskar inte vår superstjärna Heidi Klum, så vacker, så ärlig och så himla söt <3 älskar henne. Hoppas dom aldrig byter programledare! Men nu återstår att se… vem vinner kvällens final av Project Runway? Jag hoppas att Saint vinner (älskar hans kläder) men skulle inte bli förvånad om Jaquline gör det.

Har redan köpt popcorn… kommentera nedan med vem ni tror kommer vinna! Puss!pr_roberi_ep4 pr_alex_ep5pr_laurence_ep2pr_tasha_ep1