Långivare och avbetalning på resor och smink?

Alla har vi hamnat i någon situation där vi inte riktigt vet hur vi ska överleva; pengarna är långt borta. Lönen är verkligen inte här än. Man kollar på klockan. När kommer pengarna? Inga pengar har man men ändå finns det fasta utgifter. Och beroende på vem man är så är detta relativt – och som ni vet är jag en av de största och kändaste shopoholicarna därute. Jag handlar och shoppar hela dagarna lång, och är alltid rädd för såväl skatteverket och skuldfällan. Kommer jag få betala tillbaka skatt detta år? Hur ska jag göra för att absolut inte hamna i skuldfällan?

Mitt första tips är att ta ett enkelt lån. Behöver inte vara ett lån online, men låna en slant för att överleva den där sista veckan. Sminket kanske måste inhandlas, är pudret och rougen slut? Att investera i sminkprodukter när man lever på sitt utseende som jag kan vara A-O för om man får en trevligare peng nästa månad som man bara kan slösa upp.

Som fotomodell krävs det mycket – och är du inte perfekt och passar in i branschen så får du inte heller nästa jobb. Därför rekommenderar jag verkligen att man tar sig ur den dåliga ekonomin genom att investera – i detta fall är ett lån det absolut smartaste sättet enligt mig för att snabbt lösa problemen ett snabbt smslån. Men – var smart! Slösa inte upp pengarna på samma dag. Cashloans listar alla långivare som lånar ut pengar till människor både med betalningsanmärkningar och dålig kreditvänlighet.

Nästa tips; skaffa ett extraknäck! Jag brukar baka tårtor, tårtor i alla dess former och färger. Hade jag inte fått baka tårtor så hade livet varit så otroligt mycket tråkigare, och framförallt fattigare! Jag säljer alla mina tårtor online, återkommer med länk.

Besök Cashloans här.